Pentru înscriere, vă rugăm sa completați acest formular - http://goo.gl/forms/ 5JynC0fMVO

Iti este frică să vorbești în public?

Vrei să scapi de stresul de dinaintea unei prezentări?

Vrei să fii relaxat și încrezător cand ții o prezentare?

Vrei să fii mai convingător în prezentările pe care le ții?

Vrei să ai prezentări de impact?

Clubul de Public Speaking este locul ideal în care vă puteți îmbunătăți abilitățile de vorbit în public și puteți învăța să vă gestionați temerile și emoțiile.

Pe lângă mini sesiuni de traininguri, discursuri improvizate și pregătite, vor exista briefing-uri pe diverse tipuri de discursuri (inspirațional, motivațional, politic, umoristic, argumentativ ș.a.), concursuri de vorbit în public, sesiuni de networking, precum și numeroase activități de relaxare și de cunoaștere între membrii grupului.

Mai mult decât o simplă întâlnire lunară, Clubul de Public Speaking îi așteaptă cu brațele deschise pe cei care vor să–și dezvolte abilitățile de a vorbi în public și pe cei interesați de perspectivele oferite de dezvoltarea lor personală.

Invitatul acestei editii este John Cristea.

John este specialist în comunicare pe toate frecvenţele posibile, realizează emisiunea "Generaţia lui John", la Prahova TV, deţine un blog personal cu aspecte comerciale şi crede în tineretul din România. Comunică eficient atunci când are cu cine şi rămâne fascinat de oameni, indiferent de vremuri.

Ediția acestei luni va avea loc în data de: 29 Ianuarie - Joi, ora 18.00.

Tema acestei editii: Capterea atentiei!

Locația este Cafeneaua Coffeol.

Taxa de acces: 7 lei