Pentru înscriere, vă rugăm sa completați acest formular - http://goo.gl/forms/5JynC0fMVO

Iti este frică să vorbești în public?
Vrei să scapi de stresul de dinaintea unei prezentări?
Vrei să fii relaxat și încrezător cand ții o prezentare?
Vrei să fii mai convingător în prezentările pe care le ții?
Vrei să ai prezentări de impact?

Clubul de Public Speaking este locul ideal în care vă puteți îmbunătăți abilitățile de vorbit în public și puteți învăța să vă gestionați temerile și emoțiile.

Pe lângă mini sesiuni de traininguri, discursuri improvizate și pregătite, vor exista briefing-uri pe diverse tipuri de discursuri (inspirațional, motivațional, politic, umoristic, argumentativ ș.a.), concursuri de vorbit în ...public, sesiuni de networking, precum și numeroase activități de relaxare și de cunoaștere între membrii grupului.

Mai mult decât o simplă întâlnire lunară, Clubul de Public Speaking îi așteaptă cu brațele deschise pe cei care vor să–și dezvolte abilitățile de a vorbi în public și pe cei interesați de perspectivele oferite de dezvoltarea lor personală.

Invitatul acestei editii este Rodica Buliga .

Jurnalist cu “acte in regula” si peceti internationale, Rodica apreciaza profesionalismul, seriozitatea si bunul simt.
Masterand in Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a participat la concursuri ce i-au adus titlul de Jurnalistul Francofon al anului 2012. Cariera si-a inceput-o insa in presa scrisa (Cotidianul), a colaborat cu publicatii online (renne.ro, ciao.ro, avocatura.com) si posturi de radio (Radio Romania Actualitati), dar s-a oprit la televiziune.
Rodica a fost adoptata de Ploiesti, unde lucreaza in productie de televiziune. Initial producator de emisiuni, apoi realizatorul propriilor talk-show-uri. A prezentat “Viata asa cum e” la Alpha Tv, incercand sa faca auzite problemele ploiestenilor, iar acum aduce in fata tuturor politica si administratia intr-un mod “Neconventional” la Ploiesti Tv, primul post local de stiri din judetul Prahova.
Intr-un platou cu pereti din oglinzi jurnalista spera sa vada toate fetele politicienilor si ale societatii civile, care din pacate „prea putin mai are curajul sa se priveasca fix in ochi”, spune Rodica.

Tema editiei: Vorbitul in public vs vorbitul in fata camerei de filmat.

Ediția acestei luni va avea loc în data de: Miercuri, 29 Aprilie, ora 18.00.


Locația este Cafeneaua Coffeol.

Taxa de acces: 7 lei